Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Üveglépcső

Üveglépcső többrétegű edzett ragasztott üvegekből készül, ezzel garantálva a biztonságot. 

Elláthatjuk ezt csúszásmentesítő réteggel,vagy ragasztott csíkkal, valamint felszerelhetjük a lépcsőt LED világítással is. 

Leírás

Az üveglépcső előfordulhat középületekben, irodaterekben és magánházakban. Küllemét tekintve igen elegáns megoldás. Többrétegű edzett ragasztott üveglapokból áll össze. Az egyedi üveglépcső kivitelezése gondos tervezést és előkészítést igényel. Ha ezt a megoldást választja, mindenképp tapasztalt - gyakorlott szakembertől kérjen tanácsot mielőtt döntene. Fontos feladat az üveg járófelület csúszásmentesítése is.

Az üveglépcsők csúszásmentesítéseként , a leggyakrabban felületi savmaratást vagy homokfújást szoktuk alkalmazni. Választható még, csúszásgátló csíkkal is, mely jól bírja a takarítást, de kétségtelenül nem a legesztétikusabb megoldás.

És ha már szóba került az esztétika, az üvegből készült lépcsők élébe korszerű, alacsonyfogyasztású LED világítást is építhetünk,mellyel fantasztikus hangulatú háttérvilágítást hozhatunk létre,ezzel biztosítva otthonunknak az igényes megjelenést.  

Járóüveggel ,közismertebb nevén taposó üveggel bizonyára már többször összefutottunk. Taposó üvegnek nevezzük azokat az építészeti elemeket, ahol olyan járható felületet képeztünk ki, ahol az átláthatóság és a fényáteresztés szempontjai fontosak!