Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal, kádparaván


zuhanyozó, zuhanyfülke, zuhanyajtó, zuhanyozó kabin, álló zuhany, egyedi zuhanykabin, üvegzuhanykabin, zuhanyfal, kádparavánZuhanykabin valamint sarok tusolókabin megoldásról akkor beszélünk, ha két fal által határolt területen kerül kialakításra a zuhanyzó. A legegyszerűbb megoldás, ha a fix üvegfalra záródik a túloldali  falra szerelt üvegajtó, ahol a két üveg közötti vízzárást egy műanyag mágneses vízzáró profil biztosítja.

Az egyedi, igényes zuhanykabin ideális alapanyaga 8 mm vastag edzett üveg, ami egyedi szín (RAL színskála) és mintaválasztás alapján is készülhet.

Egyedi méretre készített zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és kádparaván tervezését, gyártását, kivitelezését és helyszíni szerelését bízza professzionális, specialista szakembereinkre.

Kérjen egyedi ajánlatot, beépítéssel is! »»»


Rendezés:
Nézet:
Az üveg felhasználás legbiztonságosabb módja.

Legyen egyedi, épített zuhanykabin az Ön fürdőszobájában is!

Mennyi luxus fér el egy kicsi fürdőszobában? Rengeteg! A titok ebben az esetben a jó tervezés, ami megalapozza a hangulatot, és amihez a többi berendezés és kiegészítő kiválasztása már szinte gyerekjáték. Épített zuhany kabin gyártása minimálisan 8 mm-es biztonsági üvegből ajánlott.

Az épített zuhany azért praktikus választás, mert egyedi forma tervezésére is lehetőség van. Számtalan változat létezik, minden alaprajzhoz ki lehet választani az ideális megoldást. A nagy üvegfelületek és a minimális fém szerelvények letisztult, elegáns jelleget kölcsönöznek a fürdőszobának.

Kis fürdőszobát nem könnyű tervezni, hiszen egyrészt praktikusnak kell lennie, másrészt azt sem szabad elfelejtenünk, hogy számtalanszor fogjuk használni ezt a helyiséget az évek során. Mindennek meg kell legyen a helye, és még mozogni is kell benne - jópár ötletre szükségünk lesz.

Vállalkozásunk fő profilja.

Ha elege van a csúszós padlóból, és igazán elegáns fürdőszoba védelemre vágyik, akkor tervezzen kádparavánt!

  • Alapüveg: 8 mm edzett üveg
  • Rozsdamentes szerelvények szálcsiszolt vagy fényes króm kivitelben
  • Szimmetrikusan is szerelhető
  • Mágneses PVC profillal ellátott vízzárás
  • Kifelé-befelé nyitható
  • Egyedi méretben rendelhető