Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Üvegkereskedelem


Üvegkereskedelem alatt az Európa különböző üveggyártói által gyártott termékek kamiontételű beszerzését és láda, vagy laptételű továbbértékesítését értjük. Míg az üveg megmunkálásához, feldolgozásához jellemzően a jumbo (6000x3210mm) méreteket használjuk, addig az üvegkereskedelemben a kézzel is mozgatható táblaméretek a jellemzőek!

A megrendelt laptételű üvegeket és feldolgozott üvegtermékeket (szabott, csiszolt üvegek, szigetelő üvegek) telephelyi átvétellel, vagy helyszínre kiszállítással kérhetik. Szakszerű üvegszállító járműparkunk biztosítja, hogy lapüvegeink, üvegtermékeink időben kiszállításra kerüljenek

Üvegkorlát Üvegkorlát
Az üvegkorlát elegáns, hangulatos, nem fogja le a kilátást.
Rendezés:
Nézet:
Az üveg felhasználás legbiztonságosabb módja.

Kültéren és beltérre egyaránt használható és mutatós a dekorüveg. Többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére használják.

A színes, fényes üvegfelület némi kreativitással különleges, kellemes hatást kelt életre keltve a teret. A konyhában kiváló csempe kiváltására, gyakori látvány már konyhapultok hátlapjaként. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet. Falburkolatokhoz vagy térelválasztásnak a nappaliban is használhatunk dekorüveget. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában ha a dekorüveget megfelelő világítással látjuk el. Dekorüvegként leggyakrabban a Lacobel üvegcsaládot használják melyek 4 mm vastagságban széles színválasztékban állnak rendelkezésre. 

Vállalkozásunk fő profilja.

A jó minőségű hőszigetelt üveg legfőbb jellemzője az, hogy a gyártási technológiák fejlődésével kettő vagy három rétegű ablaküveg készül, amely azonban mégis egy építőelemet jelent.  Napi gyártási kapacitásunk: 200 m2

Hőszigetelés

  • Hagyományos hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=2,8 W/m2K)
  • Fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=1,4 W/m2K)
  • Argon gázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=1,1W/m2K)
  • Háromrétegű, argongázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=0,85 W/m2K)
A savmaratott üveg esetében a mintázatot savmaratással alakítják ki, mely ezáltal elegáns és exkluzív üvegtípus. Az üveg, maratással történő megmunkálását, formázását a XIX. század elején dolgozták ki, és napjainkra ez az eljárás már egy letisztult, jól bevált módszerré fejlődött.

Kémiai eljárás során marják meg az üveg felületét, ami a sav üvegoldó tulajdonságaitól függően, valamilyen módon és mértékben elhomályosodik.

Az üvegek 4 mm vastagságban és számtalan mintázatban elérhetőek. Ez az eljárás remekül használható dekorációs célokra is, hiszen bármilyen mintázat kialakítására lehetőséget nyújt.

A hangszigetelt üveg.....

megjelenését korunk egyik legkártékonyabb környezetszennyező hatásának megjelenése, a zajártalom tette szükségessé. Az egykor csendes utcák, terek ma már legtöbbször egy zajosan lüktető, nyüzsgő város részeivé váltak így szükségünk van a komfortosabb, és főleg pihenésre is alkalmas élettér kialakítására, melynek fontos része, hogy ablakaink bezárása után, a külvilág zajának lehetőleg minél nagyobb hányada kívül maradjon.
Az üveg előtető  építészeti megoldás, az épület frontoldalán és a bejárati részek felett alakítják ki. Elegáns, esztétikus és praktikus megoldás. Amellett, hogy az épület díszítő elemeként is funkcionál, védelmet jelent az épületbe be és kilépők számára a szél, a csapadék illetve a tetőről a szél által esetlegesen lesodort tárgyakkal szemben viszont átengedi a fényt.

A biztonsági üveg a megoldás, ami megakadályozza a tetőről leeső tárgyak átesését, illetve az üveg esetleges törése esetén az üvegdarabok nem hullhatnak le  sérülést okozva. Erre a funkcióra leginkább a ragasztott biztonsági üveg, vagy edzett ragasztott üveg megfelelő.
A ragasztott üveg kettő vagy több üveg összeragasztása. 
Minden napunkat végig kísérő tárgy