Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Építészeti Üveg blog


Mi történik az üvegiparban?
Mik az új trendek, érdekességek? Mi mindenre lehet felhasználni az építészeti üveg termékeket? Töltsön egy kávét és böngésszen a blog bejegyzésekben!

Rendezés:
Nézet:

Az edzett üveg egy különleges üvegtípus, erős és ellenálló, széleskörűen használható az építészetben, a gépjárműiparban. Miért népszerű ennyire?


A tükrök teljesen új dimenziót nyitnak a kerttervezésben, különösen, ha kis területű kertről van szó.
Tegye tökéletessé az illúziót!

Pontmegfogásos üvegkorlát megszakítás nélküli üvegfelületei elegáns, de ugyanakkor praktikus és biztonságos megoldás. Üvegkorlát tervezés és szerelés

Az üvegkorlát tartós és biztonságos megoldás: edzett üvegből készül, ezért legtöbbször a hagyományos korlátoknál is nagyobb biztonságot nyújt.

Vajon melyik eljárással nyerhető biztonságosabb, ellenállóbb anyag: az üveg edzésével vagy az üveg laminálásával? Előnyök és hátrányok, felhasználás

Az üvegfal legfontosabb előnyei: több természetes fény, minimális helyigény, időtálló megoldás. Számtalan megjelenési formája van.

Aaz üvegkorlátok legelterjedtebb típusa az oszlopos üvegkorlát. Jellemzően tartós, megbízható és kedvező az árfekvése. Ön igényei szerint egyedi megoldásokban is.

Feldolgozott üveg termékeinket, üveggyárunk termékeit közbeeső lépések nélkül, egyenesen a gyártótól szerezheti be.

Üvegtető: elegáns és látványos megoldás. Fényesebb, levegősebb, nagyobb terek: ahogy a technológia lehetővé tette, a tetőszerkezetet üvegtáblákkal fedték le.

Típustükörök és egyedi gyártású tükörül. Megszámlálhatatlan méretű, formájú és színű tükör létezik. Íves, alakos, színezett tükrök. A tükör gyártás és beszerelés

Elválaszt, mégsem szabdalja szét a teret: ez a térelválasztó üvegfal. A fényt átereszti, de a hőt, hangot vagy a szagokat már nem.

Az üveg szélfogó megvédiaz épület belsejét is az időjárás viszontagságaitól, kiváló hőszigetelőként működik. A jól megtervezett szélfogó rendszer hangszigetelő is.

Az automatizált üvegszabászat gyorsabb és pontosabb, mint a kézi üvegvágás. Kevesebb veszteség, kevesebb selejt és könnyebb feldolgozás. Miliméteres pontosság.

A jó üvegportál biztonsági üvegből készül, aminek nagy előnye, hogy magasszintű védelmet biztosít, versenyre kel akár a falazattal is.