Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Üveg Szélfogó

Leírás

Az üveg szélfogó, mint az a nevéből is kitűnik, alkalmazásával,  közvetlen időjárási viszonyoktól kíméljük meg  belső tereinket. Kialakítása olyan helyeken lehet szükséges, ahol a belső teret szeretnénk jobban leválasztani a külsőtől. Kialakításánál a bejárat előtti területet lehatároljuk üvegelemekkel és az így leválasztott kis terület külön bejáratot kap. A belőle nyíló más helyiségek mindegyike ajtóval zárható,így a légszigetelő szerepe más esetben megszűnik. 
Mindamellett hogy óvja a belső teret a portól, széltől, illetve a hőveszteségtől.

Az üvegből készült szélfogó így az egyik legesztétikusabb építészeti megoldás a már említett funkciók ellátására. De akkor is jó megoldás lehet,ha már egy megtervezett rendszer elemei nem csak a széltől védenek, hanem egyidejűleg csökkentik a zajt, illetve az utca nyüzsgését is kizárják.
Megjelenés szempontjából használhatunk víztiszta üvegeket, de a megrendelő egyedi igényei szerint gyárthatunk anyagában színezett szürke, bronz, zöld, kék üvegekből, vagy a manapság igen népszerű savmart üvegből. 
A matt fólia a matt szín miatt megakadályozza a belátást, illetve dekorfólia, vagy üvegfestés segítségével bármilyen szín, vagy minta felvihető az üvegfelületre, amivel a variációk számát közelíthetjük a végtelenhez.

Küllemét tekintve készülhet keret nélküli edzett üvegből illetve meg lehet oldani fém, fa, vagy műanyag kerettel is.