Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Üveg előtető

Az üveg előtető  építészeti megoldás, az épület frontoldalán és a bejárati részek felett alakítják ki. Elegáns, esztétikus és praktikus megoldás. Amellett, hogy az épület díszítő elemeként is funkcionál, védelmet jelent az épületbe be és kilépők számára a szél, a csapadék illetve a tetőről a szél által esetlegesen lesodort tárgyakkal szemben viszont átengedi a fényt.

A biztonsági üveg a megoldás, ami megakadályozza a tetőről leeső tárgyak átesését, illetve az üveg esetleges törése esetén az üvegdarabok nem hullhatnak le  sérülést okozva. Erre a funkcióra leginkább a ragasztott biztonsági üveg, vagy edzett ragasztott üveg megfelelő.

Leírás

Az üveg előtető gyakori építészeti megoldás, Az épület frontoldalán, illetve a bejárati részek felett alakítják ki. A legelegánsabb, legesztétikusabb, és legpraktikusabb megoldás. Amellett, hogy az épület díszítő elemeként is funkcionál, védelmet jelent az épületbe be és kilépők számára a szél,  csapadék (eső, jég, hó, jégeső), és a tetőről a szél által esetlegesen lesodort tárgyak ellen, de átengedi a fényt.

Erre a funkcióra leginkább a ragasztott biztonsági üveg, vagy edzett ragasztott üveg a megfelelő, megnyugtató megoldás, ami megakadályozza a tetőről leeső tárgyak átesését, illetve az üveg esetleges törése esetén az üvegdarabok nem hullhatnak le és okoznak sérülést.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!