Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Térelválasztó üvegfal

Az üvegfal a térelválasztás elegáns megoldása

Ahogyan a nevében is szerepel, belső teret, termeket, szobákat lehet vele leválasztani. Az üveg modern légiessége és egyedisége teszi különlegessé. Lakóházaknál és irodai környezetben is igen népszerű megoldás, hiszen praktikus és esztétikus.

Leírás

A térelválasztó üvegfal az üvegfalak klasszikusa. Ahogyan a nevében is szerepel egy teret képes megosztani, leválasztani. Az üveg modern légiessége és egyedisége, modern belső kialakítást tesz lehetővé a térelválasztók világában. Lakóházaknál és irodai környezetben is igen népszerű megoldás praktikuma és esztétikussága miatt. A üvegfal képes a fény áteresztésére, illetve annak blokkolására is, továbbá egyedi színmegjelenítést tesz lehetővé, bármilyen mintával dekorálható, kihasználhatjuk hő és hangszigetelő képességét is. Az üveggel történő térelválasztás egyik előnye, hogy segíti a fény áramlását, és oly módon mentesíti a légtereket egymástól, hogy azok látványra egy teret alkotnak.

Megjelenését tekintve lehet víztiszta átlátszó, mely elegáns és örök trend, vagy savmart, azaz matt, vagy egyedi mintával készített. Továbbá színes, a szivárvány bármely színében, mely a RAL skáláról ízlés szerint kiválasztható.
Az üvegfalak jellemzően fix üvegelemekből állnak, de kombinálhatóak nyíló elemekkel, egy illetve kétszárnyú ajtókkal is!

A térelválasztó üvegfalat lehetőleg alsó, felső, esetleg oldalsínes rögzítéssel szereljük, de megoldható fix üvegrögzítő profilokkal, esetleg pontmegfogással is a biztonságos kivitelezés! A gyártás előtt minden esetben helyszíni felmérés szükséges.
További előnyei:
  • Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • Elegáns és modern megjelenésű.
  • Bármilyen méretben, szinte bárhol, utólag is beépíthető.
  • Fényes felületek.
  • Végtelen szín és mintázat lehetőség
  • Rövid gyártási idő, egyszerű gyors kivitelezés.
  • Könnyű tisztán tarthatóság.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!