Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Ön honnan szerzi be az üveget? Mi garanciát vállalunk a legjobb árra!

Feldolgozott üveg termékeinket, üveggyárunk termékeit közbeeső lépések nélkül, egyenesen a gyártótól szerezheti be.

Leírás

Ön honnan szerzi be az üveget? Mi garanciát vállalunk a legjobb árra!

 

A legnagyobb európai üveggyárak termékeit a hazai piacon verhetetlen áron tudjuk biztosítani viszonteladó partnereink, vállalkozások számára. Feldolgozott üveg termékeinket, üveggyárunk termékeit közbeeső lépések nélkül, egyenesen a gyártótól szerezheti be.

 

Hogyan tudjuk biztosítani a legjobb árakat?

 

A szakmában eltöltött évtizedek száma hatalmas előnyt biztosít az Üvegkalmárnak. Európa legnagyobb üveggyártóival állunk kapcsolatban hosszú évek óta, kizárólag minőségi üveggel dolgozunk. Az árut kamiontételben szerezzük be, így a nagy tételes szállítmányoknak köszönhető az az előnyös árfekvés, amit partnereinknek biztosítani tudunk.

 

Több mint 20 éve foglalkozunk üveggel

 

Több mint 20 éve foglalkozunk üvegipari beszállítással azon viszonteladó partnerek, vállalkozások számára, akik a munkájuk során építészeti üvegeket (tükrök, edzett üvegek, csiszolt üvegek, hőszigetelt üvegek, dekorüvegek, katedrál és float üvegek stb) használnak fel. Vásárlóink jellemzően ablakgyártók, üvegesek, épület- és bútorasztalosok, bútorgyárak, lakatos cégek, generálkivitelezők, üzletberendezésekkel, kiállítási standok építésével foglakozó cégek, korlátosok, rácsosok, portálkészítők, lakásfelújítók stb.

 

Mivel a jó ár nálunk nem olcsó marketingfogás, garanciát vállalunk rá

 

Erről szól árgarancia szolgáltatásunk: szeretnénk biztosítani partnereinket, hogy a nálunk vásárolt feldolgozott üvegterméket a legkedvezőbb árfekvésben vásárolják meg a hazai piacon.

 

A megrendelés után 5 munkanap áll a vásárló rendelkezésére, hogy árgarancia bejelentést tegyen, vagyis árajánlattal, számlával igazolja, hogy máshol azonos műszaki tartalommal, szolgáltatással kedvezőbb áron jutnának hozzá egy adott termékhez.

 

Az árgarancia bejelentést haladéktalanul kivizsgáljuk, és ha a tartalma valós, a szóbanforgó termék árát korrigáljuk a vevőink által bejelentett árra!

 

Mit jelent ez?

 

Önnek semmilyen kockázatot nem kell vállalnia, a megrendelt üvegtermékekhez minden esetben a hazai piac legjobb árán jut hozzá.

 

Edzett üveg, laminált üveg: szerezze be egyenesen a gyártótól!

 

Üveggyárunkban saját edzőkemencével és laminálóval rendelkezünk, ezért az üvegtermékek széles választékát tesszük elérhetővé.

 

6 érv, amiért megéri az Üvegkalmártól beszerezni az üveget:

  1. Európa vezetői üveggyárainak termékeit a hazai piacon verhetetlen áron tudja biztosítani
  2. Garanciát vállal a legjobb árra
  3. Kizárólag minőségi üvegtermékekkel foglalkozik
  4. Üveggyárában magas minőségű üvegtermékeket gyárt le akár egyedi igények szerint, ezek gyártói áron rendelhetők
  5. Saját edzőkemence és lamináló
  6. Rövid határidő
 

Győződjön meg róla, mennyire előnyös velünk dolgozni! Kérjen árajánlatot itt: