Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Mi az? Minél több van belőle, annál jobb! A megoldás: tükör.

Típustükörök és egyedi gyártású tükörül. Megszámlálhatatlan méretű, formájú és színű tükör létezik. Íves, alakos, színezett tükrök. A tükör gyártás és beszerelés

Leírás

A történelem során különleges luxuscikknek számított, és sokáig misztikus tárgynak tartották. Manapság azonban tükör a hétköznapok elengedhetetlen része: minden lakásban van belőle legalább egy, hiszen a fürdőszobai készülődést el sem lehet képzelni nélküle.

 

A lakberendezők kedvenc tárgya: a tükör

 

Fényvisszaverő képességének köszönhetően a tükör fénnyel tölti meg  és optikailag nagyítja a helyiséget. Kis terekben ajánlott a használata. A lakberendezők előszeretettel használják, a tükör az a tárgy, amit nyugodt szívvel lehet halmozni, mert az eredmény csak jobb lesz: nagyobbnak ható, világosabb terek. Szűk, sötét helyiségeket is képes barátságossá változtatni.

 

A tükrök legfontosabb típusai:

  • Hagyományos, víztiszta, normál float tükör
  • Színezett tükör: szürke, bronz, zöld
  • Gyárilag antikolt tükör
 

Vastagságuk általában 3, 4, 5 vagy 6 mm.

 

A megmunkálás módja szerint lehetnek:

  • típustükör: szériagyártásban készül meghatározott, kötött formában és méretben
  • egyedi gyártású tükör: a megrendelő igényei szerint gyártjuk le: a hagyományos téglalap formán túl gyártható íves, alakos kivitelben is.
 

Legtöbb esetben a tükörlapok szélét csiszoljuk, ez megvéd az üveglap vágása ellen, de esztétikai funkciót is ellát. Az egyik legkedveltebb csiszolási eljárás a fazettázás, ami egy díszcsiszolás, 10-60 mm vastag díszkeretbe foglalja a tükröt.

 

Ön milyen tükröt szeretne?

 

Legyen az egyszerű borotválkozótükör vagy a fittneszterem egész falát beborító óriás, üzemünkben azt a tükröt gyártjuk le, amire Önnek szüksége van. Számtalan szín, méret és forma kombinációjában rendelhető tükör.

 

Ha nagyobb felületen sorolva kerülnek beépítésre a tükörlapok, akkor sok dologra kell figyelni. A legelső, hogy a tükör lapok mind csiszolt élűek legyenek, hogy lehessen őket összeilleszteni és biztosítani. Ez tipikusan az a feladat, amit jó, ha szakember végez. Ugyanis az összes felületet síkban kell tartani ahhoz, hogy a végeredmény, a tükörkép ne torzítson. Gyakorlott szakembereink precízen valósítják meg az Ön elképzeléseit.

 

Tükrök esetén is használhatóak az üvegmegmunkálás fő módszerei, a homokfúvás és a savmaratás. A dekorációs lehetőségeket bővíti, hogy a különböző színezésű tükrök esetén különleges végeredményre számíthatunk. Teljesen más színű lesz a minta hagyományos ezüsttükör, barnás bronztükör, illetve a kékes-szürkés füsttükör savmarása, homokfúvása esetén.

 

Nem talál az áruházakban az igényeinek megfelelő tükröt? Színezett, különleges tükör illene a lakásába? Kérjen árajánlatot most:

Termék címkék: tükör