Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Kültéren és beltéren is ideális választás az oszlopos üvegkorlát

Aaz üvegkorlátok legelterjedtebb típusa az oszlopos üvegkorlát. Jellemzően tartós, megbízható és kedvező az árfekvése. Ön igényei szerint egyedi megoldásokban is.

Leírás

 Az üvegkorlátok legelterjedtebb típusa az oszlopos üvegkorlát. Vajon minek köszönheti  óriási népszerűségét? Tartós, megbízható és kedvező az árfekvése, és az üvegkorlát típusai közül az oszlopos változat javítható a legegyszerűbben.

Az üvegelemek rögzítése acélszerkezet segítségével történik. Az acélszerkezet formája igény szerint alakítható. Az üveget fix rögzítőelemek tartják. Az oszlopok és a rögzítőelemek anyaga fényes vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, így minden környezetben időtálló megoldást jelent.

 

Az oszlopos üvegkorlát könnyen igazíthatjuk a megrendelői elképzelésekhez:

 
  • az acélszerkezet formája tetszőleges
  • az oszlopok távolsága 500-1600 mm között változhat
  • az üvegpanelek anyaga lehet edzett üveg, ragasztott üveg vagy a kettőt kombináló, különösen biztonságos edzett-ragasztott biztonsági üveg
 

Az oszloptávolságot a felhasznált üveg típusa és a fix rögzítő elemek fajtája is meghatározza. Ha az oszloptávolság kicsi, a fix megfogó elem szorítóelven rögzít, ebben az esetben elegendő az egyszerű ragasztott biztonsági üveg (VSG) használata. Nagyobb oszloptávolság esetén, vagy ha a megfogó elem furaton keresztül csatlakozik, előfeszített vagy edzett-ragasztott üvegtáblákat (TVG/VSG, ESG/VSG) kell felhasználni.

 

Az üvegtáblákat elhelyezhetjük az oszlopok közé is. Ez a megoldás már bevett módszernek számít az építőiparban.

 

Könnyen tisztítható, egyszerűen karbantartható korlátmegoldási forma. Akár egy ablak felülete,egyszerű lemosással tökéletes állapotba hozható. Mivel az üveg időtálló, nem kopik és nem fakul, rendkívül tartós megoldás, hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát.

Oszlopos üvegkorlát az Ön elképzeléseihez és igényeihez szabva – kérjen árajánlatot!