Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Kétszárnyú Üvegajtó

Leírás

Kétszárnyú üvegajtó beépítése ott válhat indokoltá, ahol szélesebb falnyílások esetén a teljes felületet ajtóval szeretnénk elválasztani. A óriás üvegfelület igen látványos és exclusiv megjelenést kölcsönöz az adott térnek,ahova beépítésre kerül. 
A már meglévő terekhez is igazítani tudjuk, nem kell bontást  alkalmazni, vagy ajtócsere esetén itt is maradhat a régi tok. 
Alkalmazhatunk oldalsó zsanérokat, vagy alsó-felső forgáspontokat. A kétszárnyú üvegajtó annyiban különbözik az egyszárnyútól társától, hogy a második üvegajtó szárnyra felhelyezésre kerül egy zárnyelv fogadó rész is. 
Rendelhetők zárható kivitelben is, továbbá kialakítható kilinccsel, toló pajzzsal, vagy gombbal, figyelembe véve az egyéni elképzeléseket és igényeket.
Nem igényel speciális tisztítást, egyszerű üveg/tükör/ablaktisztító folyadékkal kezelhetjük.A matt üveg itt is kivitelezhető.
  Ennél a megoldásnál nem kerül beépítésre  alsó vezetősín, így könnyen tisztítható marad a padló is. Az biztonságos rögzítéséről a felső, vagy oldalsó felfüggesztés gondoskodik, melynél a  vasalatok kiválasztása igen fontos az ajtók hosszú távú megbízható működtetése szempontjából.

Az ajtók üvegfelülete lehet víztiszta, savmart, anyagában színezett bronz, szürke zöld, illetve kék üveg is. De kivitelezhető egyedileg fóliázott, dekorfóliázott, egyedi mintával savmart, vagy festett változat is.