Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Kádparaván, az elegáns fürdőszoba védő

Ha elege van a csúszós padlóból, és igazán elegáns fürdőszoba védelemre vágyik, akkor tervezzen kádparavánt!

  • Alapüveg: 8 mm edzett üveg
  • Rozsdamentes szerelvények szálcsiszolt vagy fényes króm kivitelben
  • Szimmetrikusan is szerelhető
  • Mágneses PVC profillal ellátott vízzárás
  • Kifelé-befelé nyitható
  • Egyedi méretben rendelhető

Leírás

A kádparaván praktikus a fürdőkádunkban zuhanyzáskor.

Rendkívül hasznos és esztétikus, ami igen rövid idő alatt megtervezhető és kialakítható, mert nem igényel vízzáró profilokat, illetve minimális a kiegészítő szerelvény igénye is. Az üvegparaván 8mm edzett biztonsági üvegből ajánlott, rozsda mentes üveg szerelvényekkel, melyek igény szerint választhatók:
  • fényes króm
  • vagy szálcsiszolt kivitelben is.
A fürdőkád peremére ültetett kádparaván az egyik oldalfalhoz lesz rögzítve. Tipikus mérete 60-90 cm, a magasságát jellemzően a csempézés magasságához igazítjuk. Szerelhető fix és falra nyitható változatban is, illetve harmonikaszerűen belapozható megoldással is. A fix kád paravánok zuhanykabin módjára teszik vízesség mentessé a fürdőszobát, míg behajtható változatai a víz közvetlen kicsapódásától védenek.

Tervezéskor érdemes figyelembe vennie, hogy a kádparaván beépítésével a zuhanytér egyik oldala nyitott marad, így a fröccsenő víz itt még kikerülhet a fürdőkádból!

Az üvegfelület könnyű tisztíthatóságához illetve a tisztaság hosszan tartó védelméhez a speciális ClearShield technológiát ajánljuk, amely vízlepergető réteget képezve megakadályozza a vízkő és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve a tisztítást is jelentősen megkönnyíti.

Biztosak vagyunk abban, hogy az egyedi igényekre tervezett és beépített kádparaván hosszú távon is jó döntésnek bizonyul, tökéletes megjelenést és eleganciát biztosítva Önnek. Kérjen ajánlatot még ma az alábbi űrlapon!