Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü
Épített zuhanykabin, egyedi zuhany kabin, zuhanyozó kabin tervezés és építés Katt rá a felnagyításhoz

Épített zuhanykabin tervezés és gyártás

Legyen egyedi, épített zuhanykabin az Ön fürdőszobájában is!

Mennyi luxus fér el egy kicsi fürdőszobában? Rengeteg! A titok ebben az esetben a jó tervezés, ami megalapozza a hangulatot, és amihez a többi berendezés és kiegészítő kiválasztása már szinte gyerekjáték. Épített zuhany kabin gyártása minimálisan 8 mm-es biztonsági üvegből ajánlott.

Az épített zuhany azért praktikus választás, mert egyedi forma tervezésére is lehetőség van. Számtalan változat létezik, minden alaprajzhoz ki lehet választani az ideális megoldást. A nagy üvegfelületek és a minimális fém szerelvények letisztult, elegáns jelleget kölcsönöznek a fürdőszobának.

Kis fürdőszobát nem könnyű tervezni, hiszen egyrészt praktikusnak kell lennie, másrészt azt sem szabad elfelejtenünk, hogy számtalanszor fogjuk használni ezt a helyiséget az évek során. Mindennek meg kell legyen a helye, és még mozogni is kell benne - jópár ötletre szükségünk lesz.

Leírás

Az Üvegkalmár Kft épített zuhanykabin technikai elemei:
  • Alapüveg: 8 mm edzett üveg
  • Rozsdamentes, magas minőségű szerelvények (szálcsiszolt vagy fényes króm kivitelben
  • Mágneses PVC profillal ellátott vízzárás
  • Kifelé-befelé nyitható
  • Egyedi méretben rendelhető
  • Szimmetrikusan szerelhető

Lehetséges zuhanytálca nélkül is tusoló fülkét, kabint kialakítani?

Igen, természetesen, ilyenkor az építőipari munkák során, még a burkolatok elhelyezése előtt szükséges vízzáró réteggel ellátni az adott területet. Kiváló anyagok kaphatóak a kereskedelemben erre, melyekkel tökéletesen megvalósítható a teljes vízzárás, így probléma mentesen hosszú évekig biztonságosan használható lesz.
 
A zuhanykabin árainkhoz ÁRGARANCIA szolgáltatást vállalunk, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üvegár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdánk biztosítja, hogy Ön a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthat hozzá termékeinkhez. Kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül!