Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Épített zuhanykabin tervezés és gyártás

Legyen egyedi, épített zuhanykabin az Ön fürdőszobájában is!

Mennyi luxus fér el egy kicsi fürdőszobában? Rengeteg! A titok ebben az esetben a jó tervezés, ami megalapozza a hangulatot, és amihez a többi berendezés és kiegészítő kiválasztása már szinte gyerekjáték. Épített zuhany kabin gyártása minimálisan 8 mm-es biztonsági üvegből ajánlott.

Az épített zuhany azért praktikus választás, mert egyedi forma tervezésére is lehetőség van. Számtalan változat létezik, minden alaprajzhoz ki lehet választani az ideális megoldást. A nagy üvegfelületek és a minimális fém szerelvények letisztult, elegáns jelleget kölcsönöznek a fürdőszobának.

Kis fürdőszobát nem könnyű tervezni, hiszen egyrészt praktikusnak kell lennie, másrészt azt sem szabad elfelejtenünk, hogy számtalanszor fogjuk használni ezt a helyiséget az évek során. Mindennek meg kell legyen a helye, és még mozogni is kell benne - jópár ötletre szükségünk lesz.

Leírás

Az Üvegkalmár Kft épített zuhanykabin technikai elemei:
  • Alapüveg: 8 mm edzett üveg
  • Rozsdamentes, magas minőségű szerelvények (szálcsiszolt vagy fényes króm kivitelben
  • Mágneses PVC profillal ellátott vízzárás
  • Kifelé-befelé nyitható
  • Egyedi méretben rendelhető
  • Szimmetrikusan szerelhető

Lehetséges zuhanytálca nélkül is tusoló fülkét, kabint kialakítani?

Igen, természetesen, ilyenkor az építőipari munkák során, még a burkolatok elhelyezése előtt szükséges vízzáró réteggel ellátni az adott területet. Kiváló anyagok kaphatóak a kereskedelemben erre, melyekkel tökéletesen megvalósítható a teljes vízzárás, így probléma mentesen hosszú évekig biztonságosan használható lesz.
 
A zuhanykabin árainkhoz ÁRGARANCIA szolgáltatást vállalunk, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üvegár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdánk biztosítja, hogy Ön a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthat hozzá termékeinkhez. Kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül!