Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Edzett Ragasztott Üveg

Leírás

Az edzett ragasztott üveg a biztonsági üvegek csúcskategóriája. Mely egyesíti mind az edzett üvegek, mind a ragasztott üvegek előnyeit. Így a legjobban ellenáll a hajlításnak, szélnyomásnak, átdobás, vagy átesés ellen is megfelelően véd. Felhasználási területeit tekintve korlátüvegezésnél, nagyméretű portáloknál, járható üvegfelületeknél, illetve betörésbiztos, üvegezett szerkezeteknél alkalmazzuk ezeket az üvegeket.
Speciális változata az úgynevezett robbantott üveg, ami úgy készül, hogy többnyire 3 üveglapot összelaminálnak, amik közül a középső lap edzve van. A kész háromrétegű szerkezet középső edzett üvegét a csiszológépen berobbantják, amitől az edzett üveg töretképén pókhálós mintázat alakul ki. Ezzel a technológiával igazán szép asztallapok, konyhapultok, irodai és étkezőpultok, burkolati elemek, üvegkorlátok és még számtalan építészeti üvegmegoldás készíthető.
Ma már több területen találkozhatunk az üveg ezen megmunkálásával, ilyen üvegből készül a golyóálló üveg is. A golyóálló üveg funkcióját tekintve meg kell feleljen a legmagasabb biztonsági követelménynek. Itt a már meglévő  szerepek mellett, a fizikai tulajdonságok erősödnek fel, amellyel sérülés mentesen óvhatja meg személyi és tárgyi értékeit.