Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Dekorüveg, dekorációs üvegek

Kültéren és beltérre egyaránt használható és mutatós a dekorüveg. Többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére használják.

A színes, fényes üvegfelület némi kreativitással különleges, kellemes hatást kelt életre keltve a teret. A konyhában kiváló csempe kiváltására, gyakori látvány már konyhapultok hátlapjaként. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet. Falburkolatokhoz vagy térelválasztásnak a nappaliban is használhatunk dekorüveget. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában ha a dekorüveget megfelelő világítással látjuk el. Dekorüvegként leggyakrabban a Lacobel üvegcsaládot használják melyek 4 mm vastagságban széles színválasztékban állnak rendelkezésre. 

Leírás

Kül- és beltérre egyaránt használható, többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére a dekorüveg. Különleges és kellemes hatást kelt, a színes, fényes üvegfelület némi kreativitással.

A konyhában csempe kiváltására és már konyhapultok hátlapjaként is gyakran használják. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet és élettel telivé teszi a helyiséget. A nappaliban is használhatunk dekorüveget falburkolatokhoz, térelválasztókhoz, stb. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában ha a dekorüveget megfelelő világítással tesszük még látványosabbá. Dekor üvegként leggyakrabban a Lacobel üvegcsaládot használjuk, 4 mm vastagságban széles színválasztékban. 

Ezek a Lacobel üvegek 4 vagy 6 mm vastagságú float üvegből készülnek úgy, hogy az üveg egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel vonják be.

Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, a könnyű karbantartást és az időállóságot. Ha az üveg keret nélkül kerül beépítésre, akkor a hátsó oldalát biztonsági fóliával kell ellátni. Felhasználási területek: irodák, éttermek, boltok, lakóhelyiségek (konyha,fürdőszoba, beépített szekrények, hálószoba).

Lacobel üvegek lapmérete: 255×321cm.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon!

Termék címkék: dekorüveg, lacobel, üveg