Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Biztonsági Üveg

Leírás

Biztonsági üveg alatt, ahogy a nevében is benne van,  biztonsági üveget értünk.  Az emberi épített környezetben egyre népszerűbb építőanyag az üveg, s mint ilyennek számos feltételrendszernek kell eleget tennie. Az esztétikai, fény, hő, hang áteresztési kritériumokon felül a biztonság is egyre fontosabb szempont. Vannak hatósági előírások is, mely szerint egyre több területen kerül felhasználásra.
Az ilyen üveg szerepe  mind vagyonvédelmi mind személyi biztonság  szempontjait egyaránt fontos.
Vagyonvédelem szempontjából elvárás, hogy a lezárt épületrészbe az üvegen keresztül ne lehessen behatolni,rendkívüli esetekben az üveg álljon ellent átdobásnak, átesésnek, a lőfegyvereknek, esetleg robbantásnak.
A személyi biztonság védelme érdekében egyrészt az üvegnek nem árt ha az átlagosnál is nagyobb terhelést bír törés nélkül (pl.: squashpályák üvegezése), illetve üvegtörés esetén sem okozhat sérülést. A ragasztott biztonsági üveg az üveglapok közötti fóliaréteg töréskor egyben tartja az üvegfelületet, ami így nem okoz sérülést, az edzett üveg pedig kb. ötször nagyobb terheléseknek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület, de ha mégis törés van, akkor sem okoz sérülést, mivel apró, tompa élű szilánkokra hullik szét.