Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Beltéri üveg dekoráció

 

Az üveg egyre népszerűbb beltéri dekoráció, például

  • konyhai hátfal
  • Beltéri üvegajtó, tolóajtó
  • térelválasztó, üvegfal, irodai területekhez elválasztó
  • dekorüveg, színes üveg
  • festett üveg, homokfújással
  • üvegpolc, tükör termékek

Rendezés:
Nézet:

Szárnyalhat a fantáziája, Ön bármilyen színű üveg falburkolatot, konyhahátfalat választhat!

A festett, színes üveg esetében a választott szín meghatározható a RAL színskálán, egy színkód alapján.

A festett üveg edzhető, ezért készíthető rá konnektorfurat, és bátran használható nagyobb hőnek kitett helyeken is, például a tűzhely mellett. Az olajos, zsíros szennyeződéseket gyermekjáték lesz eltávolítani! Az edzett üveg felülete karcmentes, és az esetleges ütéseket is jól bírja.

Az üveg vastagsága gyakorlatilag bármilyen lehet, ragasztható régi csempére, gipszkarton falra, stb. A felhasznált szín matt-, selyem-, magasfényű-, struktúr-, dombor- és effekt hatásokkal is variálható.

Az üvegajtó, vagy üveg tolóajtó keret nélkül, edzett üvegből egyre népszerűbb eleme az építészetnek. Mind beltérben, mind kültérben egyre többet találkozhatunk velük. Jellemzően 8 vagy 10 mm vastagságú üvegből készülnek leginkább víztiszta és savmart kivitelben, de elkészíthetőek egyedi színekben, illetve a megrendelői igények szerint szinte bármilyen mintázattal.
 
Elkészíthető egy, illetve kétszárnyú kivitelben, valamint tolóajtóként. Fényáteresztő képessége és esztétikus megjelenése mellett nagyon praktikus választás az egyszerű tisztíthatóság és tisztántartás szempontjai miatt is.
Az üveg felhasználás legbiztonságosabb módja.

Kültéren és beltérre egyaránt használható és mutatós a dekorüveg. Többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére használják.

A színes, fényes üvegfelület némi kreativitással különleges, kellemes hatást kelt életre keltve a teret. A konyhában kiváló csempe kiváltására, gyakori látvány már konyhapultok hátlapjaként. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet. Falburkolatokhoz vagy térelválasztásnak a nappaliban is használhatunk dekorüveget. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában ha a dekorüveget megfelelő világítással látjuk el. Dekorüvegként leggyakrabban a Lacobel üvegcsaládot használják melyek 4 mm vastagságban széles színválasztékban állnak rendelkezésre. 

Vállalkozásunk fő profilja.
A savmaratott üveg esetében a mintázatot savmaratással alakítják ki, mely ezáltal elegáns és exkluzív üvegtípus. Az üveg, maratással történő megmunkálását, formázását a XIX. század elején dolgozták ki, és napjainkra ez az eljárás már egy letisztult, jól bevált módszerré fejlődött.

Kémiai eljárás során marják meg az üveg felületét, ami a sav üvegoldó tulajdonságaitól függően, valamilyen módon és mértékben elhomályosodik.

Az üvegek 4 mm vastagságban és számtalan mintázatban elérhetőek. Ez az eljárás remekül használható dekorációs célokra is, hiszen bármilyen mintázat kialakítására lehetőséget nyújt.

Az üvegfal a térelválasztás elegáns megoldása

Ahogyan a nevében is szerepel, belső teret, termeket, szobákat lehet vele leválasztani. Az üveg modern légiessége és egyedisége teszi különlegessé. Lakóházaknál és irodai környezetben is igen népszerű megoldás, hiszen praktikus és esztétikus.

Mindennapi tárolás esztétikusan.
Minden napunkat végig kísérő tárgy

Az üvegfalat alkalmazhatjuk kül és beltérben egyaránt.

Elegáns megoldása ez a térelválasztás ezen módjának.