Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Az üvegkorlát kültéren és beltérben is növeli a biztonságot

Az üvegkorlát tartós és biztonságos megoldás: edzett üvegből készül, ezért legtöbbször a hagyományos korlátoknál is nagyobb biztonságot nyújt.

Leírás

Egyre gyakrabban használtják  az üvegkorlátot, aminek nem csak esztétikus megjelenése (átlátszó, légies) miatt lett ennyire népszerű. Tartós és biztonságos megoldás: habár sokan az üveget a törékenységgel azonosítják, az edzett üvegből készült üvegkorlát valójában sokszor a hagyományos korlátoknál is nagyobb biztonságot nyújt.

 

Az üvegkorlát biztonságossá teszi az otthonát

 

Az üvegkorlátok edzett üvegből készülnek, ragasztott biztonsági üveg vagy e kettő kombinációja, edzett-ragasztott biztonsági üveg a maximális biztonság érdekében. Ezek az üvegtermékek ütésállóak, de törés esetén sem okoznak sérülést, mivel nem szilánkosra, hanem morzsalékos darabokra esnek szét.

 

Kültéren és beltéren egyaránt ideális választásnak bizonyul biztonsági szempontból is, mivel tökéleltes védettséget nyújt: nem tud sem a gyermek, sem a házikedvenc kibújni és lepottyanni, de a porral, esővel, hóval szemben is nagyobb védelmet nyújt.

 

Az üvegkorlát átláthatósága biztosítja a tökéletes panorámát erkélyüvegek, tetőkertek, tetőteraszok esetében, vagy különleges feladatok esetén, például amikor a medencét akarjuk elválasztani az udvar többi részétől, hogy a gyerekek biztonságosan játsszanak.

 

Beltérben az üvegkorlát nem szabdalja szét a teret, a lépcső, a galéria maximálisan megvilágított marad, biztonságosan használható anélkül, hogy újabb vizuális elemekkel zsúfolnánk tele a lakást. A legkisebb lakástól a hatalmas bevásárlóközpontokig mindenütt eredményesen alkalmazható.

 

Hagyományos fa és fém korlátokkal szemben az üvegkorlát időtálló és könnyen tisztítható. Egyszerűen, kevés eszközzel meg lehet őrizni eredeti állapotát hosszú éveken át.

 

Természetesen az átlátszó, víztiszta kivitel mellett választhat különböző színeket, reflexiós felületeket vagy bármilyen mintát: az üveg megmunkálásával érdekes és egyedi dizájnmegoldásokat lehet létrehozni.

 

Az üvegkorlátnak három fő típusa létezik:

  • oszlopos
  • alsó sínes
  • pontmegfogásos
 

Az üvegkorlát biztonságot visz az otthonába. Kérjen árajánlatot most:

Termék címkék: üvegkorlát