Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és beállítjuk vevő csoportját. Sütiket is használunk Rendben!
Termékek Menü

Az üveg szélfogó óvja és kényelmesebbé teszi az épületet

Az üveg szélfogó megvédiaz épület belsejét is az időjárás viszontagságaitól, kiváló hőszigetelőként működik. A jól megtervezett szélfogó rendszer hangszigetelő is.

Leírás

Az üveg szélfogó az időjárástól viszontagságaitól közvetlenül véd meg. Óv a széltől, fagytól, hótól, de ugyanígy az erős napsütéstől és hőségtől is. Használatát könnyebben el tudjuk képzelni intézményekben, nagy forgalmat bonyolító középületekben és kereskedelmi egységekben, de a szélfogó egy családi ház esetében is kiváló megoldás. Senki sem szereti ugyanis, ha téli időszakban a nappaliba fújja be a szél a havat.

 

Miben segít az üveg szélfogó?

 

Az üveg szélfogó esetében a bejárat előtti teret üvegelemekkel lehatároljuk, természetesen az így kialakított tér bejáratot is kap. Megvédi az épület belsejét a portól, fagytól és hőségtől, és nem utolsó sorban kitűnő hőszigetelőként működik. Egy jól megtervezett szélfogó rendszer hangszigetelő is, kizárja az utcai zajokat, ami óriási előny azoknak, akik forgalmas helyen laknak.

 

A szélfogó, ez a kicsi tér alkalmas lehet arra is, hogy azokat fogadjuk, akiket nem feltétlenül akarunk beengedni a lakásba: ügynök, futár, óraleolvasó, postás, az alkalmi látogatók nem toppannak be a családi élet kellős közepébe. A zord téli időszakban nemcsak a hőszigetelés miatt fontos, de helyszíne lehet a megérkezésnek, átöltözésnek.

 

Családi házak üveg szélfogóit gyakran használják üvegháznak.

 

Mivel üvegből készül, esztétikus és elegáns látvány. Készülhet víztiszta üvegből, amely légies hatást ad, de látványos hatást érhetünk el anyagában színezett szürke, bronz, zöld és kék üvegekkel is. Ha azt szeretnénk, hogy elkerüljük az átlátszóságot, savmarással mattítható a felülete, illetve mintával gazdagítható. A szélfogó üveg dekorálását többféle módszerrel is elérhetjük: savmarással, homokfúvással, üvegfestéssel, dekorfóliával – bármilyen mintát, bármilyen stílusban.

 

Készülhet fém-, fa- vagy műanyag kerettel, vagy akár keret nélkül, edzett üvegből. Az edzett üveg a legcsekélyebb mértékben sem akadályozza a kilátást.

 

Az üveg szélfogó mindig egy nagyobb épülethez kapcsolódik annak kiegészítőjeként?

 

Nem feltétlenül szükséges. Az üvegből készült szélfogó magában is állhat, egy ilyen szélfogórendszer nyári teraszként használható.

 

Tegye kényelmesebbé, védettebbé a lakását!